Za optimizam i pozitivu “Nikad nije kasno”

Napisao/la on 01/06/2020

Igor Delač predstavlja Vam svoj novi singl „Nikad nije kasno“.  Pozitivna i optimistična pjesma već u imenu nosi snažnu i univerzalnu poruku. Autori glazbe i teksta su Igorovi dokazano uspješni suradnici Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić.
Pandemija korona virusa poremetila je život na cijelom planetu, pa je tako poremetila i Igorove planove o skoroj objavi albuma.
Iako sam svoj novi album najavljivao za kraj svibnja, zbog svega što nam se posljednjih mjeseci dogodilo prisiljen sam to odgoditi za jesen. Do tada slušajte i pjevušite moj novi singl „Nikad nije kasno“. Siguran sam da će Vas razveseliti i unijeti bar malu dozu optimizma u Vaše živote. U ovakvim trenutcima pozitiva i optimizam su nam stvarno najpotrebniji. Zato ostanite  pozitivni, vjerujte u sebe i slijedite svoje snove. Budite uporni i ne gubite nadu, jer samo tako nikad nije kasno da postignete ono što želite. Moja glazbena karijera u posljednje dvije godine za to je najbolja potvrda.“ – rekao nam je Igor Delač.
Igor Delač je u zadnje dvije godine pjesmama u pop izričaju napravio značajan iskorak i u kratko vrijeme zavladao vrhovima top lista. Svi njegovi singlovi zasjeli su na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR top 40, a nekima je to uspjelo već u prvom tjednu emitiranja, što je prava rijetkost. „Nikad nije kasno“ Igorov je 7. singl po redu od koga puno očekuje i u kojega polaže velike nade.
Ovu pjesmu posvećujem svima onima koji su se iznenada našli u raznim životnim poteškoćama, a koji su to stanje doživjeli kao nepremostiv problem. Bilo da se radi o pandemiji, potresu, bolesti ili bilo čemu drugom, bitno je da nikada ne gubimo nadu i da uvijek vjerujemo u  bolje sutra. Tada ništa nije nedostižno i sve je moguće. Isto tako, da bismo uspjeli u svojoj nakani važno je da budemo jedinstveni, odgovorni i da brinemo jedni o drugima.  Dobro se dobrim uvijek uzvrati, zato budimo solidarni i uvijek pomozimo onima kojima je pomoć potrebna.“ – istaknuo je Igor.
Pjesmu objavljuje Croatia records, a uskoro će dobiti i zanimljiv videospot.

 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background