“Šta da radim” nova je pjesma Igora Delača

Napisao/la on 27/09/2023

Pjesma “Šta da radim”, novi je singl Igora Delača za koji će ovih dana popularni pjevač snimiti videospot. Uhodani autorski tim Miroslav Zečić i Ivan Zečić vratili su Igora na dobro znani glazbeni put, brzu i plesnu pjesmu čija je tema ljubavni brodolom.

I dok smo ovog  ljeta uživali u njegovom hitu “Laganini”, pjesmi u reggae ritmu u kojoj gostuje Anonimo, nova pjesma ponovo je na tragu hitova s njegovog prvijenca “Samo zbog vas” objavljenom prije dvije godine. Nevjerojatan uspjeh svakog singla s albuma poput “U krvi si”, “Istina u tami”, “Previše sam tvoj” i ostalih prekinuti su kada je Igor doznao za tešku zdravstvenu dijagnozu. Odlučan u borbi protiv teške bolesti potpuno se posvetio svom ozdravljenju, a objava njegovog studijskog albuma došla je kao nagrada na tom putu.

Iako u novoj pjesmi “Šta da radim” Delač ne zna kako prebroditi ljubavne tegobe, u stvarnom životu itekako ima dobru formulu za sretan život – pozitivan duh, posvećenost zdravlju i umjerenost u svemu, postale su Igorove životne smjernice.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background