Robyn se vratila nakon osmogodišnje pauze

Napisao/la on 01/09/2018

Pop kraljica Robyn se vratila nakon osmogodišnje pauze s novim singlom „Missing U“. Ova popularna Šveđanka davno je osvojila srca publike, a novim singlom pokazuje da je ostala vjerna svojem dosadašnjem zvuku. Singl je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru.  

Robyn je svoju popularnost stekla dosadašnjim pjesmama poput „Dancing On My Own“ i „Call Your Girlfriend“. Cijela pjesma posvećena je njezinim obožavateljima koji joj nedostaju, a osim pjesme paralelno je predstavljen i kratki video koji govori o njima, te pokazuje tu uzajamnu ljubav.  

Robyn svakako tu ne planira stati. Početkom godine je na svojem Twitteru odgovorila svojem obožavatelju na pitanje kad stiže novi album. Iako neslužbeno, najavila je kako će novi album stići ove godine. Sama Robyn prvi put se predstavila svojim debi albumom 1995. godine, a do sad je osvojila srca publike ponajviše u rodnoj Švedskoj. Nije izostajalo niti prihvaćanje strane publike; tri njezina singla završila su među 10 najboljih na Billboard Hot 100 ljestvici, a osigurali su joj i nominacije za Grammy u kategorijama najboljeg dance albuma i najbolje dance snimke.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background