Novi Frankin hit singl – “Putuj sa poljupcima”

Napisao/la on 10/07/2023

Hrvatska pop zvijezda Franka nakon radnog proljeća na televizijskim i poslovnim projektima predstavila je ljetni hit singl “Putuj sa poljupcima”. Pjesma nas produkcijski vraća Frankinom originalnom zvuku po kojemu je poznata, ali uz dodatak ‘začina’ zvuka glazbene plesne produkcije 2000-tih.

Glazbenica čije pjesme redovito osvajaju domaći radijski eter, najnoviji singl opisuje kao pjesmu idealnu za plesno ljetno putovanje zaljubljen i okupan poljupcima: “Bili opušteni na plaži, zarobljeni na poslu, plesali u klubu ili jednostavno chillali, ‘Putuj sa poljupcima’ priuštit će vam sve to u pjesmi. Kada smo radili ju stvarali, u glavi nam je bila samo misao ljetna pozitiva u skladu s trenutnim svjetskim modernim zvukovima začinjena plesnim zvukom 2000-tih, koji me u zadnje vrijeme opčinio.

Autor glazbe i aranžmana je Branimir Mihaljević, a teksta Željko Pavičić. Franki se ostvarila i želja da u rad na produkciji pjesme uključi Branimirovog sina Marka Mihaljevića i svog brata Nikolu Batelića, koji iza sebe već imaju projekte u Hrvatskoj, ali i vani, te su pjesmi dali svoju mladenačku energiju. Za novu pjesmu Franka će uskoro objaviti i videospot pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background