Nova rock poslastica s osvježavajućim ljetnim ritmom!

Napisao/la on 02/06/2024

Rock pjevačica Emina Arapović objavila je novi singl pod nazivom “Oprosti mi” koji donosi osvježavajući ljetni ritam. Ova pjesma, koja dolazi upravo na vrijeme za ljeto, nosi energičan rock ritam koji će vas natjerati na ples. Emina Arapović, poznata po svom moćnom vokalu i izražajnim izvedbama, ponovno oduševljava svojim talentom i karizmom.

“Oprosti mi” je pjesma koja kombinira žestoke gitarske riffove sa živahnim ritmom, stvarajući savršeni soundtrack za ljetne dane i noći. Neizostavna gitara donosi dinamičnu energiju dok spot, prepun boja i Eminine energije, dodatno pojačava doživljaj pjesme. U ovom vizualno atraktivnom spotu boje pršte na sve strane, reflektirajući živahnost i pozitivnost koju pjesma nosi. Eminin snažan nastup i zapanjujuća energija čine ovaj video nezaboravnim iskustvom za sve gledatelje.

“Jako sam uživala u snimanju ove pjesme! Tekst Štefanije Soldan, uglazbljen od strane Marka Tomasovića, me uvijek “ubode“ i oduševi na prvu, a kad sam čula prve taktove bas gitare u, tada još matrici, Aleksandra Valenčića, mojoj sreći nije bilo kraja! Potpuno sam se prepustila pjesmi da me “nosi“ i vjerujem da se to zaista i osjeti u završnom aranžmanu koji je obogatio uvijek čaroban Emir Grozdanić na gitari. Htjeli smo da spot bude veseo, energičan, prepun boja jer tako najbolje opisuje moju osobnost, a snimatelj Luka Grubišić je napravio upravo to. Naravno, ne bi ništa bilo i bez moje izvršne producentice Ane Borić koja mi je najveći fan i potpora. Volim maksimalno svoju energiju i dušu podijeliti s publikom i vjerujem da će se to i ovaj put osjetiti.“ – kaže nam uvijek nasmijana Emina.
Pozivamo sve da poslušaju “Oprosti mi” i uživaju u ljetnim vibracijama koje Emina Arapović donosi. Sigurni smo da će ova pjesma postati nezaobilazni hit ljeta, donoseći radost i energiju svim slušateljima.
Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background