Nakon niza energičnih pjesama, David Temelkov nam donosi predivnu ljubavnu baladu

Napisao/la on 06/04/2022

Polaganim završetkom dvogodišnjeg zatišja u glazbenoj industriji i  dolaskom proljeća, konačno na svjetlo dana izlaze i pjesme koje je David sa svojim timom stvarao tijekom lockdowna. Ovoga puta, nakon niza energičnih pjesama David nam donosi baladu koja nije samo ljubavna pjesma, već pjesma s porukom.

Iskreno prenijeti publici emociju ljubavne pjesme nije nimalo jednostavan zadatak, no njemu je to bio samo dodatni izazov koji je više nego uspješno napravio. Kako i sam kaže, pjesma mu je prirasla srcu čim ju je prvi puta čuo i s nestrpljenjem je čekao dan kad će ju podijeliti sa svojom publikom pa je zato i ovaj puta preuzeo odgovornost za režiju i scenarij.

“Svatko od nas u sebi proživljava borbu između srca i razuma koja nije nimalo laka niti jednostavna.”, kaže David i nastavlja: “U svijetu u kojem živimo ponekad je teško ispravno odabrati, nije jednostavno odlučiti između srca i razuma i vjerujem da to nisu samo moje bitke, već i bitke svakoga od nas. Zato me je pjesma na prvu zaintrigirala te u meni probudila slike koje su me potaknule da ih pretočim u spot jer sam i sam često u poziciji da moram izvojevati bitku sa samim sobom. Vjerujem da u svakome od nas leži snaga koja se pokrene u pravom trenutku. Ova pjesma je svima nama istovremeno i podsjetnik i poticaj da imamo tu snagu i da ju trebamo iskoristiti”.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background