Liam Payne objavio novi singl „Stack It Up“!

Napisao/la on 20/09/2019

Popularni Liam Payne danas je objavio “Stack It Up”, novi singl koji smo dočekali s velikim nestrpljenjem. Pjesma je inspirirana klupskom glazbom, a na njoj se kao gost našao slavni američki reper A Boogie wit da Hoodie.

“Presretan sam što je napokon došao trenutak da predstavimo ovu pjesmu svijetu. Boogie i ja smo se uistinu zabavili snimajući ju. Vrlo sam ponosan na moj novi singl te jedva čekam pokazati vam što slijedi!”, rekao je Liam. “Stack It Up” supotpisuje Ed Sheeran, s kojim je Liam već surađivao na njegovom odlično prihvaćenom debitantskom singlu “Strip That Down”.

“Stack It Up” sadrži Liamov prepoznatljiv pop zvuk inspiriran elementima urbane glazbe. Za pjesmu je snimljen i službeni videospot koj su neki od obožavatelja imali priliku vidjeti i prije objave, za vrijeme druženja u njujorškom uredu YouTubea.

Samo dvije godine nakon što je započeo samostalnu glazbenu karijeru, Liam Payne prodao je više od 18 milijuna singlova. Njegov globalni hit „Strip That Down“ prodan je u više od 11 milijuna primjeraka, a velik je uspjeh postigao i pjesmom „Polaroid“, koja je prodana u više od dva milijuna primjerka. Liamove su pjesme do danas skupile više od dvije i pol milijarde streamova.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background