LACH priziva ljeto u novoj pjesmi “GOTOVO”

Napisao/la on 02/06/2024

Mladi i sve traženiji glazbenik Stjepan Lach predstavlja novu pjesmu “Gotovo”. Iako ga šira javnost najviše poznaje po emotivnim izvedbama moćnih balada, Lach novim singlom pokazuje da mu odlično leži i nešto drugačiji zvuk. Pjesmu koja opisuje oslobođenje od toksičnog odnosa autorski potpisuju Aleksandar Čubrilo, Stjepan Lach i Dominik Lučić.

“Jako sam uzbuđen oko nove pjesme iz više razloga. Ljudi bi me često pitali kad će neka brža i življa pjesma pa me vesele pozitivne reakcije koje su počele pristizati čim je pjesma objavljena. Pjesma mi je još posebnija jer sam se ponovno ohrabrio autorski izraziti kroz pisanje glazbe, dok sam se s tekstom Aleksandra Čubrila toliko suživio da mi se čini kao da sam ga sam i napisao. Posebno bih istaknuo i sjajnog mladog producenta Dominika Lučića koji je zaslužan za odličan konačni zvuk, a upravo su uz njega i Aleksandra vezani moji počeci s obzirom da su njih dvojica bili autori moje prve tri pjesme” – govori Stjepan.

Za singl je snimljen i videospot koji pjesmi daje potpuno pogođen vizualni efekt.

“Pjesmu prati videospot koji smo zajedno osmislili Josip Ninković Ninac i ja, a koji je zahvaljujući dragim prijateljima iz Ožujsko Maksi puba i Auto Hrvatska dobio željeni vizualni efekt. Pjesmu vidim kao odu slobodi, kao onaj prvi slobodni udah punim plućima nakon što se oslobodimo odnosa koji nas je dugo gušio. Čim smo vidjeli kako dobre kadrove imamo, znali smo da ćemo biti prezadovoljni sa spotom” – zadovoljno ističe Lach.

Iako u spotu Stjepan ima problema s toksičnom vezom, njegova je stvarnost puno svjetlija jer svoje dane provodi u zajedništvu sa suprugom Jelenom i troje djece koji zaokupljaju većinu njegovog vremena.

“Djeca su zaista najveće blago i koliko god nekad bilo teško i zahtjevno s troje djece vrtićke dobi, radost je neizmjerno veća. Često mi padne na pamet da bih volio svakom čovjeku da primi količinu ljubavi koju primam ja jer vjerujem da bi svijet tada bio ljepše mjesto. Osjećam se stvarno privilegiranim i nadam se da će ova pjesma i drugima donijeti nešto pozitivno i lijepo što sam utkao u njeno stvaranje” – zaključuje Stjepan.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background