Igor Delač je objavio novi singl “Previše sam tvoj”

Napisao/la on 11/01/2020

Nakon iznimnog uspjeha pjesme „U ritmu ljubavi“, Igor Delač i ZETZ pripremili su novi singl “Previše sam tvoj“. Pjesma je prožeta energičnim ritmom, vedrom atmosferom i zaraznom melodijom.  Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory). Za aranžman i vrhunsku produkciju zaslužan je ZETZ  (Ivan Zečić).

Pjesma “Previše sam tvoj” Igorov je šesti singl u novom glazbenom izričaju sa kojim najavljuje skori izlazak albuma. Album bi trebao ugledati svjetlo dana krajem svibnja, a na njemu će se osim prethodnih hitova („Budan“, „Ljubav“, „Istina u tami“, „U ritmu ljubavi“ i „U krvi si“) naći i nekoliko novih, neobjavljenih pjesama. Osim toga, Igor priprema i posebno iznenađenje koje će sigurno izazvati pozornost javnosti.  

„Izuzetno mi je drago što Vam mogu predstaviti moj novi singl “Previše sam tvoj” koji  izvodim u suradnji sa mojim producentom ZETZ-om. Prošle smo godine sa pjesmom „U ritmu ljubavi“ nastupili na CMC festivalu u Vodicama. Publika i radijski eter odlično su prihvatili našu suradnju te smo odlučili da to moramo što prije ponoviti. Pjesma „Previše sam tvoj“ na prvu nas je „zapalila“. Ritam koji tjera na ples i zarazna melodija bili su glavni okidač za odluku o našoj novoj suradnji. Vjerujemo da će i ova pjesma biti jednako dobro primljena te da će ponoviti, a možda i nadmašiti naš prethodni uspjeh. Krajem svibnja planiramo objavu albuma za kojeg pripremamo nekoliko svježih pjesama. Vjerujem da će moja draga publika biti zadovoljna. Na kraju moram najaviti još jednu nadolazeću suradnju, koja će, vjerujem, za sve biti ugodno iznenađenje. “ – rekao nam je Igor Delač.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background