Grupa Bulldozer predstavila novi video spot za pjesmu “Pain, lies, hate”

Napisao/la on 20/08/2023

Grupa Bulldozer predstavila je novi video spot za njihovu pjesmu “Pain, lies, hate”. Kako nam je istaknuo vođa benda Igor Pavleković, sretan je što je i ovoga puta imao priliku surađivati s divnim, talentiranim i kreativnim ljudima.

“Ovaj puta smo se odlučili za snimanje kamerom koja snima 360 stupnjeva i s kojom se, kasnije u montaži, mogu napraviti čuda. Spot je snimio i montirao Goran Mandić (Limeniks Artworks). Apsolutno sve vezano za zvuk je odradio David Duvnjak. Električnu gitaru snimio je Dinko Bogunović. Bas gitaru snimio je David Duvnjak. Bubnjeve je snimio Dario Radovec. Solo na električnoj gitari snimio je Teo Kolić. Vokal i električnu gitaru snimao sam ja”, rekao je Igor.
U video možete vidjeti Danka Hajnica za bubnjevima, Filipa Besednika na bas gitari, Tea Kolića na električnoj gitari te Igora Pavlekovića na električnoj gitari i iza mikrofona. “Puno hvala gospodinu Emiru Botonjiću koji nam je ustupio svoju limarsku radionu za snimanje spota i hvala Dariju Bursaću koji nam je pomogao pronaći prostor za snimanje. Hvala Franu Komlinoviću za razglas na setu i Tinu Komlinoviću za bubnjeve. Također puno hvala svima koji su mi se javili i bili spremni ustupiti nam svoju radionu za snimanje i onima koji su nam davali prijedloge za razne lokacije za snimanje”, zaključio je Igor.
Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background