DENIS GOLDIN ima novi singl “I Don’t Know”

Napisao/la on 10/06/2020

U danima korona krize i izolacije, Denisu Goldinu nije nedostajalo inspiracije. Tako je nastala pjesma naziva “I don’t know” posvećena krhkoj ljubavnoj vezi, strahu od prekida kad ne znamo ni sami kako dalje.

Zato zvuk saksofona, gitare i dobar ritam u kontrastu s melankoličnim vokalom daju pjesmi energiju kao što je i naš inat da nastavimo dalje i kad nam je najteže.

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli, već 11 godina oduševljava radijske top ljestvice diljem svijeta, te prestižnog Beatporta i Traxsource. Podržavaju ga neka od najvećih imena elektronske glazbe, njegove pjesme izvode Dj-i kao što su: Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan, DubVision, Chuckie, Blasterjaxx, Moegan Page, Daddy’s Groove, twoloud, Cristian Marchi, Futuristic Polar Bears, Gabry Ponte, Bobina i drugi.

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su – Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja, Marin Jurić-Čivro… Nastupao je u velikim i prestižnim klubovima, te eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background