Zedd predstavio singl i video “Happy now”

Napisao/la on 31/08/2018

Rođen u Rusiji, odrastao u Njemačkoj, a sigurno tad nije ni sanjao do kakvih će sve uspjeha doći. Popularni DJ i tekstopisac Zedd je nakon mnogo velikih uspješnica predstavio novi singl „Happy Now“.  

Platinaste naklade i nagrada Grammy samo daju na dodatnom značaju i uzbuđenju kad Zedd predstavi novi singl. „Happy Now“ predstavlja nešto novo iz njegove radionice, a na pjesmi mu se pridružila i Elley Duhé. „Dugo vremena nisam napravio ovoliko organsku pjesmu.Većina toga snimljeno je pravim instrumentima, s puno klavira i gitara. Što se tiče teksta, pjesma je i sretna i tužna u isto vrijeme, a što se tiče glazbe naginje prema sretnijoj strani.“ rekao je Zedd.

Elley Duhé iznimno je počašćena što je dobila svoju priliku na ovoj pjesmi: „Ovo je za mene više od pjesme. Ovo je poseban dio mog života jer sam dobila priliku raditi s jednim od najvećih DJ-a današnjice. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u radu na ovoj pjesmi, te što su mi dopustili da budem dio njihovog svijeta.“

Pjesma „Happy Now“ dolazi nakon velikog hita „The Middle“ koja je bila predstavljena ove godine. Upravo je „The Middle“ bila na Billboard ljestvici 23 tjedna, a prešla je nevjerojatnih 800 milijuna preslušavanja na streaming servisima. Zeddovo ljeto rezervirano je za nastupe. Među brojnim nastupima sigurno je najzanimljivije kako će nastupati kao headliner na popularnom festivalu Lollapalooza.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background