Zaljubljeni Sebastian Popović napokon pronašao djevojku svog života

Napisao/la on 23/11/2021

Zagrebački glazbenik Sebastian Popović objavio je novu pjesmu kojom zaključuje ovu izazovnu godinu. Njegove prijašnje pjesme “Normalno” i “Priznat ću” ostvarile su izvrstan rezultat na nacionalnoj glazbenoj listi HRTop40 pa se nada da će i ova pjesma nastaviti istim putem.

Pjesma „Na tvojim rukama“ govori o nesretnoj djevojci koja je ušla u vrtlog starijih i bogatih muškaraca, a za ona je njih prolazna stvar. Nakon nesretnih pokušaja i izgubljene vjere u ljubav, djevojka pronalazi istinsku ljubav i priča ima sretan kraj.

Za pjesmu „Na tvojim rukama“ u režiji Matije Škalića, snimljen je i video spot.

„Stvaranje muzike me prvenstveno upotpunjuje, vidim to kao dar s neba. Kada stvaram muziku u svojem sam svijetu i sve drugo je manje bitno.“ – govori Sebastian i dodaje kako se nada da će sljedeće godine izdati svoj prvi album s kojim bi obilježio zadnjih nekoliko godina uspješnog stvaranja.

„Ne žurim se s izlaskom albuma, ali bih volio zatvoriti jedan period stvaranja glazbe. Svaki dan marljivo radim na demo pjesmama i primijetio sam da sam postao veoma izbirljiv oko pjesme koja će sljedeća izaći. U ladici  imam i nekoliko završenih pjesama za koje imam točan period izdavanja. Da mi je to netko rekao da će se ikada dogoditi ne bih mu vjerovao“ – zaključio je Sebastian

Sebastian priznaje kako je zadovoljan svojim estradnim statusom u zadnjih par godina i zna da će mu još puno lijepih stvari dogoditi.

„Uspjeh i sreću moraš izazvati, ništa ne dolazi preko noći. Po prirodi sam veoma nestrpljiv i nisam ni znao što mogu i trebam očekivati. Mislim da će svi glazbenici sa mnom složiti oko toga“ – poručuje Popović.

Glazbu i tekst za pjesmu „Na tvojim rukama“ pisao je Sebastian, a aranžman je radio Marko Matijević Sekul.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background