WESTLIFE ima novu pjesmu „Hello My Love“

Napisao/la on 18/01/2019

Jedan od najuspješnijih pop sastava ovog stoljeća novim je materijalom najavio svoj dugoočekivani povratak. Nakon osmogodišnje pauze predstavili su himničnu „Hello My Love“, prožetu zapanjujućim vokalima i melodijama.

„Hello My Love“ proizašla je iz studija tandema kojeg čine hitmakeri zaslužni za neke od najvećih hitova ovog desetljeća – Ed Sheeran i Steve Mac (Clean Bandit, Demi Lovato, P!nk). Ovim singlom sastav je najavio i najnoviji album, kojeg možemo očekivati već ove godine. Posljednje izdanje naziva „Gravity“ objavljeno je 2010. godine, te je kao i njegovi prethodnici postiglo platinastu nakladu.

Bend će dvadeset godina karijere proslaviti turnejom „The Twenty Tour“, za vrijeme koje će održati koncerte u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj. Potvrdu da su obožavatelji željno iščekivali njihov povratak donosi i činjenica kako je u samo 48 sati od objave povratničke turneje prodano više od 400 tisuća ulaznica, što je prvi takav slučaj u povijesti glazbe.

Westlife je osnovan 1998. godine u Dublinu, godinu dana prije nego je objavljen njihov prvijenac „Westlife“, na kojem su se našli singlovi poput „If I Let You Go“ i „Flying Without Wings“. Do danas su prodali više od 55 milijuna albuma, te su jedini bend kojem je uspjelo s prvih sedam singlova zauzeti prvo mjesto najslušanijih pjesama u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background