VJEKO predstavio singl “Samo hodaj dalje”

Napisao/la on 25/10/2018

Vjekoslav Ključarić, poznat i kao Vjeko te kao jedan od najljepših glasova showa The Voice, ponovo kreće u pohod na top ljestvice!

Poslije tri zapažena singla osvojio je nagradu “Moj prvi Music pub” za najboljega mladog pjevača, koju dodjeljuje emisija Music pub Zlatka Turkalja Drugoga programa Hrvatskoga radija , a nakon uspješne prošle sezone te hvaljenih nastupa, i ove godine će biti dio HTV-ove zabavno-glazbene emisije “A strana”.
“Samo hodaj dalje” novi je singl iz Vjekinog repertoara, a uskoro izlazi i popratni videospot, sniman na Krku te u Zagrebu.

O novoj pjesmi Vjeko kaže: “Stih `Naša su tijela samo odijela dušama` puno govori o ovoj, rekao bih, motivirajućoj pjesmi. Njena veličina puno je više od obične ljubavne priče, jer ne govori isključivo o ljubavi između osoba, već o punom spektru ljubavi koja je uvijek `čuvar vremena`.”

Pjesmu naslova “Samo hodaj dalje”  potpisuje provjereni dvojac Miroslav Lesić Lesique (glazba i aranžman) i Bruno Kovačić (tekst), koji su s Vjekom nastavili uspješnu suradnju započetu singlovima “Sretan kraj” i “Ti si ta“, dok  nas je prethodno oduševio duetom sa Eni u pjesmi “Prije nego nestane“.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background