Velika prekretnica u životu Kristijana Rahimovskog! –

Napisao/la on 08/10/2018

Poznati pjevač Kristijan Rahimovski, odlučio je promijeniti zanimanje. Naime, zaposlio se kao zaštitar. Srećom, samo za snimanje spota za svoj novi singl – „5 minuta“.

Spot za koji tekst i glazbu potpisuje Miro Buljan sniman je u jednom trgovačkom centru, a kako se Kiki snašao u novoj struci i što se sve zanimljivo događa noću između bogatog asortimana namješta i opreme za dom, pogledajte u samom spotu.

 „Pjesmom „5 minuta“ u izdanju Hit Recordsa, najavljujem svoj novi album koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Iza prekrasnih pozadina skriva se priča u kojoj ja glumim čovjeka iz osiguranja centra  i hvatam lopova u kojeg se na kraju i zaljubim. Lopova je utjelovila Sanja Čeliković, poznato TV lice. Snimanje je proteklo u opuštenoj atmosferi u noćnim satima, u režiji Igora Ivanovića. Pjesma je ljubavnog karaktera, u mom prepoznatljivom stilu, vesela i pjevna“, istaknuo je Kristijan Rahimovski.

Spot ‘5 minuta’ u režiji Igora Ivanovića, deciBel Studio. U ulozi autora aranžmana i glazbenih producenata našli su se Filip Gjud i sam Kristijan Rahimovski, tonski snimatelj je Filip Gjud, a miks/master Miro Buljan.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background