VALERIA JACEK & BRUNO PIETRI Pjesmom ‘JEL TO VRIJEME STALO’ prizivaju ljeto i malo bezbrižnosti!

Napisao/la on 24/01/2022

‘Jel to vrijeme stalo’ pjesma je kojom se publici predstavljaju glazbenica i autorica Valeria Jacek i Bruno Pietri, sve poznatiji producent te ujedno ime koje će se uskoro čuti i van granica Hrvatske. Ljubav prema glazbi i dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je suradnjom, sada u drugoj zajedničkoj pjesmi koju ovog puta objavljuju pod etiketom Dallas Recordsa. 

’S Valerijom sam prvi puta surađivao 2019. godine te sam odmah znao da je ona pravi odabir vokala i energija koja će ovu pjesmu podići na jednu višu razinu. Pjesma je zapravo nastala slučajno, igrajući se u studiju kao što to inače radim tijekom produciranja. Htio sam napraviti nešto svježe na našoj sceni, nešto što lako ulazi u uho te će biti pamtljivo široj publici’’ – poručio je Bruno o pjesmi ‘Jel to vrijeme stalo’ te dodao: ‘’Ovo je pjesma koja simbolizira zabavu tijekom mladenačkih dana, htjeli smo napraviti nekompliciranu pjesmu bez dubokih riječi, nešto što će asocirati na ljeto i bezbrižnost!’’

Glazbu, produkciju i aranžman potpisuje Bruno Pietri, a tekst je pisala Valeria Jacek, koja mu se također pridružila u stvaranju aranžmana. Snimili su i spot u režiji Karla Jambrovića.  

’Pjesma je nastala jednog ljetnog poslijepodneva kad mi je Bruno poslao instrumentalni dio. Već nakon prvog slušanja inspiracija za tekst došla je sama po sebi. Poklopile su nam se energije, a moja kreativnost odlično pleše uz Brunine producentske vještine. Velika zahvala ide i restoranu PapaMó i Hotelu Cool Rooms Zagreb’’  – poručila je.

 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background