Vajbaj uz novi singl Brain Holidaysa

Napisao/la on 25/06/2023

Brain Holidays su našli lijek koji iz glave uklanja brige i na lica stavlja osmijeh! Zove se Vajbaj sa mnom i nitko na njega nije imun. Kad jednom zažmiriš i otisneš se negdje daleko, poželiš tamo i ostati, tako da će ova stvar biti na repeatu u mnogim slušalicama.

“Kad ti ekipa zabrije i završite u krivom điru dovoljno je posložit vajb. Vajb se najbolje regulira mjuzom. Vajbaj s nama, budi to što jesi i garantiramo dobar vajb u svim okolnostima.” – poručuje ekipa Brain Holidaysa. 

‘Vajbaj sa mnom’ prvi je singl nakon hvaljenog albuma “Jamaican Connection”, snimljenog na sunčanoj Jamajci, u svjetski poznatom Tuff Gong studiju. Omiljeni reggae bend donosi nam pjesmu koja na prvu obuzima dobrim vibracijama, pozitivom i prepoznatljivim groovom.

Pjesma je snimljena u RSL studiju u Novom mestu, u vrijeme održavanja workshopa MPA akademije što su Holidaysi iskoristili i za kraj pjesme snimili jedan neplanirani singalong zbor.

Vajbaj sa mnom‘ podiže vibracije na najviše razine, i zato stisnite play, pojačajte zvučnike i zavibrirajte sami sa sobom i s okolinom!

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background