Uspješan producentski trio Major Lazer ne prekida niz odličnih suradnji

Napisao/la on 08/10/2018

Ne možemo ih se naslušati! Uspješan producentski trio Major Lazer ne prekida niz odličnih suradnji. Predstavljen je njihov najnoviji singl naziva „Tied Up“ na kojem su gostovali pjevači Mr. Eazi i Raye.   

Major Lazer nas nastavljaju oduševljavati. Nakon niza uspješnih hitova koji su žarili i palili plesnim podijima („Lean On“, „Light It Up“, „Cold Water“, „Sua Cara“) i suradnji s brojnim zvijezdama (Justin Bieber, Ariana Grande, Camila Cabello, Sean Paul) predstavljen je njihov najnoviji singl naziva „Tied Up“. Na pjesmi su surađivali nigerijski pjevač Mr. Eazi i britanska pjevačica Raye.

„Tied Up“ je treći singl kojeg su Major Lazer objavili u posljednja tri tjedna („All My Life“, „Orkant/Balance Pon It). Navedene su se pjesme našle na njihovom „Afrobeats“ miksu. Riječ je o polusatnom miksu na kojem se našlo 17 pjesama na kojima je producentski trio surađivao s brojnim afričkim glazbenicima.  Za pjesmu „Tied Up“ snimljen je i službeni videospot objavljen na YouTube kanalu Major Lazera.

Major Lazer popularan je dance/electronic trio kojeg čine producenti Diplo, Jillionaire i Walshy Fire. Osnovan je 2008. godine te je u kratkom vremenu postao sinonim za energijom ispunjene pjesme na koje se pleše do ranih jutarnjih sati. Službeni YouTube kanal Major Lazera trenutno broji više od 6 milijardi pregleda,  dok je njihov najslušaniji singl „Lean On“ preslušan više od 2 milijarde puta.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background