Upoznajte Tadeja i njegov singl “Želim ti sreću”

Napisao/la on 11/01/2020

Pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni, glazbenik Tadej nadareni je mladić slovenskog podrijetla, koji će izvesti novi singl pod nazivom Želim ti sreću. Pjesmu, koju su glazbeni stručnjaci iz Uredništva Zagrebačkog festivala odabrali za svoje 67. izdanje, potpisuju poznati autori Sonja i Miro Buljan, a izdavač je GEMA Produkcija.

Inspiriran glazbom Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog, Toše Proeskog, Petra Graše, Massima i drugih značajnih hrvatskih glazbenika, Tadej svoju ljubav prema glazbi njeguje već 15 godina, a upravo njihov utjecaj vidljiv je i u njegovu stvaralaštvu. Impozantne pojave i upečatljivog vokala, Tadej je za Zagrebački festival snimio svoj prvi singl, a koji će se, vjerujemo, mnogima „uvući pod kožu“.

U trenutku nastanka ove pjesme, proživljavao sam tešku ljubavnu situaciju, i odmah sam se pronašao u njezinim riječima i melodiji. Vjerujem da su se mnogi u ljubavi našli u situaciji kada su morali odabrati rastanak i poželjeli sreću onima koje su voljeli. Nadam se da će se upravo njima usidriti ova pjesma u srca“, izjavio je 32-godišnji Tadej.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background