U novom singlu The Last Locationa ‘Lud i bijesan’ gostovao gitarist Divljih jagoda Zele Lipovača!

Napisao/la on 01/05/2020

Sarajevski power pop bend poznat po simbiozi energije rocka i modernih pop aranžmana u svojim pjesmama, predstavlja svoj novi singl ‘Lud i bijesan’. Do sada su nam već predstavili pjesme “Callin My Name”, “Ti”, “Nestajem”,“Mistična’’ i ‘Oblaci’, a u novom singlu prožetom žestokim rifovima i neizostavnim solažama, gostovao im je i gitarist Divljih Jagoda Zele Lipovača.

‘’Zeleta smo upoznali još za vrijeme serijala “Rat bendova” i od tada smo prijatelji. Pored mnogo koncerata koje smo svirali sa Jagodama, najbolji način da krunišemo naše prijateljstvo je bio upravo da nam Zele gostuje na pjesmi i velika nam je čast obzirom da je Lipovača najbolji gitarista, ali i najbolji autor rock muzike ovih prostora. Za mene lično kao gitaristi bio je izazov “ukrstiti mačeve “ sa Lipovačom. Novu pjesmu i sve prethodne s ovog albuma možete poslušati na svim muzičkim platformama. Uživajte i ostanite zdravo!, poručili su nam iz benda. 

Glazbu potpisuje The Last Location, a u produkciji im se pridružio Borjan Milosević. Tekst je pisao Dino Džinić, a video potpisuje Bakir Fazlić.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background