Turisti imaju novi singl ‘Naše vrijeme’ kao uvod u drugi album ‘Revolución’

Napisao/la on 18/09/2019

Riječki kvartet Turisti uskoro objavljuju novi album ‘Revolución’! Kao najava dugosvirajućeg materijala u radijske etere dolazi singl ‘Naše vrijeme’, s kojom se otvara i album. ‘Revolución’ sadrži devet autorskih pjesama gitariste Vave Simcicha, ali i obradu Paraf klasika ‘Javna kupatila’ s kojom su se predstavili i na ovogodišnjem AntiValentinovu.

Album je sniman u kastavskom studiju s dugogodišnjim suradnikom producentom Matejom Zecom, a kao gosti se pojavljuju Darko Terlević iz THE SIIDS, Robert Jovanović (kratkotrajno i član benda) iz Mandrila, te Raul Varljen iz Parafa.

Za fotografije je kriv Blagoja Pešić, beogradski fotograf s kojim Turisti surađuju od samog početka. Inače, Turisti će nastupiti u sklopu promocije njegove knjige portreta u zagrebačkoj Tvornici kulture, 10. listopada. Dva dana kasnije predstavit će se i riječkoj publici u River Pubu gdje će odsvirati cijeli album, kao i nekoliko nezaobilaznih koncertnih favorita s prvijenca.

Omot je djelo street art umjetnika Vladimira Tomića Moska, a konačni izgled dao je, kao i uvijek, Mladen Stipanović iz studija SMART69.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background