Trevor Daniel udružio snage sa Selenom Gomez na novoj verziji singla „Past Life“!

Napisao/la on 04/07/2020

Nakon velikog iščekivanja, Trevor Daniel i Selena Gomez ostvarili su suradnju i predstavili remiks singla „Past Life“, pop pjesme s elementima trap žanra. Izvorna verziju pjesme, čiju produkciju potpisuje Finneas (Billie Eilish), našla se na Trevorovom albumu „Nicotine“.

Trevor i Selena za novu su verziju pjesme „Past Life“ predstavili i zanimljiv lyric video, koji je snimljen u obliku Instagram live prijenosa. Video je objavljen krajem lipnja, a već je skupio više od 2 i pol milijuna pregleda i tisuće komentara.

Pozitivni komentari na Trevorovu suradnju sa Selenom još su jedna od velikih priznanja koje je glazbenik ostvario. Među njegove impresivne uspjehe ubraja se i prvo mjesto na američkoj Viral 50 ljestvici, koje mu je osigurao singl „Falling“ – pjesma koja se našla i na 18. mjestu Billboard Hot 100 ljestvice. „Falling“ je svojim posebnim spojem atmosfere, vokala i teksta impresionirala i velika glazbena imena, među kojima su se našli pop senzacija Blackbear i R&B miljenica Summer Walker, s kojima je Trevor snimio dvije nove verzije svojeg hit singla.

Trevor Daniel debitantski je album „Nicotine“ objavio u ožujku ove godine, a navedenom je izdanju prethodio prošlogodišnji EP „Homesick“, na kojem su se uz „Falling“ našle zapažene pjesme poput „For You“ i „On My Own“.

 


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background