Tove Lo objavila novi singl „Really don’t like u“ ft. Kylie Minogue!

Napisao/la on 18/09/2019

Kad Šveđanka s formulom za glazbeni hit na svojem novom singlu ugosti legendarnu Kylie Minogue, jasno je da će rezultat biti nezaobilazan za sve ljubitelje pop žanra. Tove Lo svojom pjesmom „Really don’t like u“ uspješno stapa melankolične i plesne teksture, zbog čega s još većim nestrpljenjem iščekujemo njen novi studijski album „Sunshine Kitty“.

„Really don’t like u“ slikovito opisuje osjećaj ljubomore izazvan susretom s nekadašnjom ljubavi koja se na tulumu pojavila s novom boljom polovicom. Produkciju potpisuje Ian Kirkpatrick

(Jason Derulo, Dua Lipa, Selena Gomez), a singl će se naći na novom studijskom albumu Tove Lo naziva „Sunshine Kitty“, koji će svjetlo dana ugledati 20. rujna ove godine.

Tove je nedavno predstavila singl „Jacques“, za čiju je produkciju zaslužan Jax Jones („I Got U“).

Riječ je o energičnoj dance pjesmi inspiriranoj elementima deep house žanra.

Tove Lo postala je pop velesila zahvaljujući velikom hitu „Habits (Stay High)“, koji ju je 2014. godine katapultirao do statusa jedne od najpopularnijih glazbenica i kantautorica današnjice. Pjesma se našla na njenom platinastom, debitantskom albumu „Queen of the Clouds“, koji su obilježili i singlovi „Talking Body“, „Timebomb“ i „Moments“.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background