Tove Lo najavila svoj povratak singlom „Glad He’s Gone“!

Napisao/la on 06/06/2019

Švedska pjevačica Tove Lo osvojila nas je hitom „Habits (Stay High)“, zahvaljujući kojem se dokazala kao jedna od najinovativnijih modernih pop kantautorica. Novim singlom „Glad He’s Gone“ ponovno je pomaknula granice alternativnog popa i najavila četvrti studijski album.  

„Glad He’s Gone“ šalje snažnu poruku o prihvaćanju vlastitih mana i vrlina, ali i o prijateljstvu i ljubavi. „Željela sam ovom pjesmom svima poručiti da u teškim trenucima nisu sami.“, otkrila je glazbenica. Produkciju pjesme potpisuju Shellback (Pink, Maroon 5, Adele) i The Struts (Zara Larsson, Tori Kelly). Za pjesmu je objavljen i službeni lyric video koji je u manje od tjedan dana skupio skoro milijun pregleda.

Tove Lo ovim je singlom najavila četvrti studijski album naziva „Sunshine Kitty“. Šveđanka je do sad objavila tri studijska albuma: „Queen of the Clouds“, „Lady Wood“ i „Blue Lips“, a njeno najnovije studijsko izdanje možemo očekivati ove godine.

Tove Lo započela je internacionalnu glazbenu karijeru 2014. godine zahvaljujući debitantskom albumu „Queen of the Clouds“, koji je postigao platinastu nakladu. Na izdanju su se našli hitovi „Talking Body“, „Moments“ i „Habits (Stay High)“, koji je postigao peterostruku platinastu nakladu i zauzeo visoko treće mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. Glazbenica se dokazala i kao utjecajna kantautorica koja je surađivala s velikim imenima kao što su Zara Larsson, Lorde i Ellie Goulding.

Osim na području glazbe, pokazala je i talent u drugim načinima umjetničkog izražavanja te je 2017. godine objavila kratki film Fire Fade, u kojem se i sama pojavljuje.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background