Tove Lo i Jax Jones objavili singl naziva „Jacques“!

Napisao/la on 02/09/2019

Neprestano oduševljava pomicanjem granica pop glazbe, a ni ovog puta nije napravila iznimku. Nakon što nas je ovogodišnjim singlovima „Glad He’s Gone“ i „Bad As The Boys“ još više uvukla u njen melankoličan svijet nostalgičnog popa, čarobna Tove Lo predstavlja novu pjesmu „Jacques“. Talentiranoj se Šveđanki na novom singlu pridružuje genijalni Jax Jones, čiji hitovi iznova odzvanjaju plesnim dvoranama.

Nošena besprijekornom produkcijom Jax Jonesa, „Jacques“ donosi priču o kratkom, ali intenzivnom susretu dvoje ljudi. Singl će se naći na novom studijskom albumu Tove Lo naziva „Sunshine Kitty“, koji će svjetlo dana ugledati 20. rujna ove godine. „Jacques“ će također biti dio debitanskog albuma Jax Jonesa naziva „Snacks (Supersize), koji možemo očekivati 6. rujna. „Ova je pjesma nastala pod utjecajem deep house elemenata, zbog čega je smatram jednom od meni najdražih pjesama koje će se naći na mojem debitantskom albumu.“, izjavio je Jax.

Tove Lo postala je pop velesila zahvaljujući velikom hitu „Habits (Stay High)“, koji ju je katapultirao do statusa jedne od najpopularnijih glazbenica i kantautorica današnjice. Pjesma se našla na njenom platinastom, debitantskom albumu „Queen of the Clouds“, koji je obilježio i singl „Talking Body“.

Jax Jones široj se publici predstavio svojim hitom „I Got U“, koji je dospio na prvo mjesto najslušanijih pjesama u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svoj je status glazbenog genijalca potvrdio pjesmama poput „You Don’t Know Me“ i „Breathe“. Jedan je od rijetkih britanskih dance glazbenika koji su dospjeli na Billboard Dance listu, a u preostale njegove uspjehe ubrajaju se i nominacije za BRIT i Grammy nagradu. Surađivao je s brojnim popularnim glazbenicima, među kojima su Demi Lovato, Stefflon Don i Duke Dumont.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background