Tony Cetinski s pjesmom ‘Čuvam ljubav’ pobjednik festivala ‘Beogradsko proleće’!

Napisao/la on 03/05/2022

Tony Cetinski nastupio je na kultnom festivalu ‘Beogradsko proleće’ te sa svojom novom pjesmom ‘Čuvam ljubav‘ odnio pobjedu i osvojio nagradu Naxi radija za najbolju pjesmu festivala.

Sačuvati ljubav možda nije lako u današnje vrijeme, ali onaj koji je zna pretočiti u pjesmu  je definitivno Tony Cetinski. ‘Čuvam ljubav’ naziv je njegovog novog singla.

Iako novi glazbeni uradak nosi nezaobilaznu ljubavnu tematiku koja ovom miljeniku mnogobrojne publike nije ni malo strana, ipak je po nečemu posebna, što nam je dao naslutiti i sam Tony,

‘Ne bih tako olako ovu pjesmu svrstavao u samo ljubavnu. Ova pjesma je puno dublja i pjeva o nečemu puno većem od nas ljudi. Možda ćete je shvatiti odmah, a možda će vam trebati neko vrijeme za to, ali sigurno ćete je dugo pamtiti i nećete moći zaboraviti. Upravo svojom jednostavnošću će vam se uvući pod kožu’, zaključio je.

Ovakva pjesma itekako je zaslužila video spot, a za sve se pobrinuo Zdravko Terkeš koji je gotovo savršeno stopio vizualne kadrove s melodijom i stihovima ‘Čuvam ljubav’. Glavne uloge u spotu, uz Tonyja Cetinskog, pripale su Ani Franjčević i Tomi Ragužu koji su svojom pojavom, talentom i iskustvom unijeli dodatnu čar ovoj glazbenoj priči.

Vjerujemo da će ‘Čuvam ljubav‘ pronaći svoj put do srca publike i ostaviti u mnogima dubok trag onim što nosi u vremenu koje je pred nama, a pogledati i poslušati je možete na YouTube linku https://youtu.be/RifWnXCBR5Y.

Zahvaljujem se ovom prilikom svima onima koji su pomogli da do ove pjesme dođe, posebno Amil Lojo, izuzetan autor i glazbenik od kojeg ćete, nadam se, čuti još puno lijepih uradaka’, još je za sam kraj poručio Tony.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background