Tony Cetinski predstavio dugo očekivani album i novu pjesmu!

Napisao/la on 18/04/2018

Tonyjev dvanaesti studijski album ‘Kao u snu’ u izdanju Hit Recordsa, donosi šesnaest pjesama, a sam nam je otkrio, ‘Kada sam prvi puta vidio tekst pjesme ‘Kao u snu’, niti u jednom trenutku nisam dvojio oko naslova albuma. Snovi su najljepša stvar svakog čovjeka i postoje zato da bi se sanjali. Ovaj album i pjesma ‘Kao u snu’, su jedan od mojih ljepših snova, pa je iz tog razloga i ostao taj naziv.’

Popis autora koji stoje iza pjesama na albumu je zaista impresivan, Amil Lojo, Aleksandra Milutinović, Miroslav Rus, Neno Ninčević, Željko Joksimović, Marko Vojvodić i Luka Bulić, garancija su vrhunskog glazbenog užitka.

Uz već objavljene singlove ‘Laku noć’, ‘Nemam sreće s tobom’ i naslovnu ‘Kao u snu’, svojevrsni bonus albuma su akustična verzija naslovne pjesme, te dva poznata dueta ‘Zabluda’ sa Željkom Joksimovićem i ‘Tugo moja’ sa Jacquesom Houdekom. Od ostalih pjesama posebno se ističe ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ legendarnog Miroslava Rusa, te ‘General bez činova’ Aleksandre Milutinović.

‘General bez činova’ ima i odličan video spot, snimanje kojeg je održano je u Rovinju, u napuštenoj tvornici Obrada, a potpisuje ga mladi rovinjski redatelj Paolo Gentilini.

 


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background