Tony Cetinski novom pjesmom ‘Tebi sve dugujem’ najavljuje rođendanski spektakl u zagrebačkoj Areni, 31.05.2024.

Napisao/la on 18/03/2024

Pjesma je početak i kraj svega, te ujedno najbolji način za najaviti mega rođendanski koncert i spektakl koji je pred nama.

Upravo zato novim singlom ‘Tebi sve dugujem’, jedna od najvećih glazbenih zvijezda diljem regije Tony Cetinski, najavljuje koncert koji će kako se čini, uskoro biti rasprodan!

 Stoga ne zaboravite zaokružiti i podebljati u svojim kalendarima 31.05.2024. i osigurati svoje mjesto za nezaboravno rođendansko slavlje uz hitove ‘Blago onom tko te ima’, ‘Budi uz mene’, ‘Kad žena zavoli’, ’23. prosinac’, ‘Umirem 100x dnevno’, ‘Zbog nje’, ‘Nek’ te zagrli netko sretniji’, ‘Vojnik pod zvijezdama’, ‘Čuvam ljubav’, ‘Ima nešto’ kao i mnoge druge iz karijere duge preko trideset godina!

 Novi glazbeni uradak ‘Tebi sve dugujem’ rađen je u prepoznatljivom Tonyjevom mediteranskom pop zvuku, a za to su se pobrinuli već provjereno, odlično uhodan tandem Igor Ivanović i Marko Vojvodić. 

Osim spomenute uspješne dugogodišnje suradnje, tu je i prijateljstvo, a sve to pokazalo se kao dobitna kombinacija za još jednu pjesmu o kojoj će se puno pričati.

 ‘Već preko dvadeset i pet godina surađujem sa nekim od svojih suradnika kao što je riječ i o ovom novom singlu, a to su Marko Vojvodić i Igor Ivanović. S ovim tandemom stvorio sam jednu pitku i pravu proljetnu pjesmu, koja lako ulazi u uho. U svakom slučaju, radiofonična je i prepoznatljivog zvučnog pečata koji, zajedno uz pomoć mog fenomenalnog benda, sviramo na našim koncertima. I tu bih stao jer bih volio neka ona sama govori o sebi dok je budete slušali’, ispričao nam je Tony.

Zajedništvo sa bendom, jedno je od prepoznatljivijih ‘crta’ u Tonyjevoj karijeri, pa su i taj dio željeli uklopiti i prenijeti i na video spot.
Upravo tako je i bilo, a sve u režiji Daria Lepoglaveca, koji je već imao prilike staviti svoj kreativni pečat na neke prethodne spotove, a kako nam je Tony otkrio ova suradnja odlično funkcionira na obostrano zadovoljstvo, što su još jednom i potvrdili!

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background