Toni.Drama u najosobnijoj pjesmi do sada! Poslušajte “Bolje da ne znam”

Napisao/la on 25/06/2023

Peti singl mladog i jedinstvenog benda Toni.Drama njihov je najosobniji uradak do sada, a tematizira suočavanje s  kompliciranim životnim situacijama s kojima se ponekad tijekom života susrećemo.

Bolje da ne znam” je pjesma o životnim situacijama, događajima i činjenicama koje čovjek svjesno ili ne svjesno gura pod tepih zbog toga što nema kapaciteta da ih prihvati i da u njima pronađe svrhu.” , rekli su dečki iz Toni.Drame.

Bend Toni.Drama u svojem dosadašnjem radu svoje slušatelje navikao je i na upečatljive video spotove koji vizualno dopunjuju njihovu glazbu, a takav je i spot za novi singl za koji kažu da je bio najizazovniji do sada:

S obzirom na filmsku prirodu spota, a što podrazumijeva određeni narativ, možemo reći kako je ovo snimanje spota bilo najzahtjevnije do sada. Međutim, suradnici s Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu su zbog toga bili idealan tim za takav poduhvat. Režija Maxa Rakuščeka, snimateljsko umijeće Marka Milohnića te izvanredna glumačka postava uz producenta Matiju Krstičevića učinili su da ovaj spot bude upravo onakav kakvim smo ga zamišljali.“, ispričalu su.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background