ToMa predstavlja pjesmu ‘Voljet ćeš opet’ s kojom stiže na Zagrebački festival

Napisao/la on 24/03/2024

Tekst i glazbu pjesme ‘Voljet ćeš opet’ potpisuje jedan od najboljih domaćih autora, Aljoša Šerić: “To je pjesma koja je dugo tražila svoje mjesto, prošla nekoliko studija i izvođača, selila se, na silu mijenjala misleći da je u njoj problem, da bi je onda Toma udomio ovakvu kakva je, dao joj je priliku da bude i nježna i velika. Hvala mu na tome.”

Hrvoje Domazet radio je produkciju pjesme, a na aranžmanu mu se pridružuje Aljoša Šerić.

Pjesma ‘Voljet ćeš opet’ donosi duboku emocionalnu priču, prožetu osjećajima ljubavi, gubitka i nade. Tekst, koji istražuje složenost ljudskih odnosa i snagu vremena u iscjeljenju, već je privukao pažnju ljubitelja glazbe svojim poetskim stihovima.

Ova pjesma postavlja ToMu kao istinskog umjetnika koji uspijeva prenijeti duboke emocije kroz svoj glas i interpretaciju. Publika će imati priliku doživjeti njegovu izvedbu uživo na pozornici Zagrebačkog festivala, gdje će se ‘Voljet ćeš opet’ predstaviti u punom sjaju.

Prateći video za čiju su ideju, snimanje i režiju  bili zaduženi Filip i Slađana Gržinčić, snimljen je u jednom danu, a o samom konceptu i realizaciji spota Filip je rekao: ”Slađana je veliki fan ToMe, a i meni je drag (haha) tako da smo bili oduševljeni kada nam se javio za snimanje glazbenog spota! Iako je ToMa trenutno ekstremno zauzet, uspjeli smo izrealizirati predivan crno bijeli spot kojeg smo snimali u Crikvenici i okolici. Nadali smo se oblačnom vremenu bez kiše, a na kraju smo bili pregrijani od sunca, ali i pokisnuli do kože – tako da je svega tu bilo, a pogotovo dobre zabave! Ne propustite poslušati ovu prekrasnu baladu u Tominoj izvedbi.”

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background