ToMa novom pjesmom “Pero na dlanu” otvorio novo glazbeno poglavlje

Napisao/la on 06/06/2022

Nakon odličnih nastupa na Splitskom festivalu i ovogodišnjoj Dori svima dobro poznati rasplesani ToMa predstavlja novu pjesmu ‘Pero na dlanu’ nastalu autorskom suradnjom njega i Matije Cveka. ‘Pero na dlanu’ početak je jedne nove ere ToMine glazbe.

”Nakon 4 godine aktivne suradnje sa švedskim producentima odlučio sam okrenuti stranicu i glazbu stvarati s našim glazbenicima i producentima. Točno u trenutku kad sam prelomio tu odluku Matija mi je rekao kako ima napisano nešto što bi odlično sjelo mom karakteru i vokalu. Na prvu sam osjetio čudnu povezanost s tom pjesmom. Nenametljiva je, ali ju je nemoguće ignorirati. Idealan spoj modernog zvuka i hrvatskog melosa koji je blizak našim ljudima. Matiji sam iznimno zahvalan na prilici da otpjevam nešto iz njegove glazbene radionice i da tome dam i svoj pečat kroz tekst i interpretaciju.” – rekao je ToMa.

Produkciju i aranžman pjesme potpisuje riječki producent Ivan Pešut. ”Ivan je savršeno razumio zadatak. Moja želja je bila napraviti Hrvatima blisku pjesmu, ali s dozom modernog zvuka. Dozirano i decentno. Za ovu pjesmu bi svaki drugi izbor bio pogrešan izbor.” – rekao je ToMa.

Pjesmu prati i videospot snimljen na idiličnoj lokaciji Perućkog jezera. Spot je režirao i realizirao Andrija Jurčević.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background