ToMa nas novom pjesmom ‘Unatrag’ ponovno vraća na plesni podij

Napisao/la on 22/01/2024

Nakon uspješne pjesme ‘Prevari me osjećaj’ i istoimenog albuma prvijenca ToMa nas ponovno vraća na plesne podije pjesmom ‘Unatrag’.

”Drago mi je da je konačno ova pjesma dobila priliku zasjati zasebno. Jedna mi je od dražih s albuma, vjerojatno jer je ispunila svoju svrhu na najbolji mogući način- poletna je, prozračna, plesna i zabavna. Lockroom je ponovno odradio najbolji produkciji dio posla i drago mi je da se našao kao jedan od producenata mog prvog albuma.” – kaže ToMa.

Kao i do sada, ToMa veliku pozornost pridaje vizualnom identitetu svoje glazbe. I ovaj put je za izradu videospota zadužen Jan Erceg i Produkcija Mukte: ”Snimanje spota za ovu pjesmu mi je samo dodatno potvrdilo  sve razloge zašto volim ovu pjesmu. Većinom je višesatni i noćni rad na setu naporan i zamoran, ali ovo smo snimanje odradili s ogromnom lakoćom i poletom. Dijelom sam na tome zahvalan Produkciji Mukte na čelu s Janom Ercegom koji stoje iza spota, ali i svim statistima koji su se došli s nama zabaviti na snimanju spota u meni najdražem mjestu u Zagrebu- JJ Soundu. Nadam se da će svima ova pjesma dodati malo boje u ove tmurne dane.”

Ovom pjesmom ToMa najavljuje i svoj prvi solistički koncert koji će se održati ovog četvrtka, 25.01. u klubu Sax s početkom u 21 sat. Ulaznica je ostalo još malo, a možete ih kupiti putem sustava Entrio.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background