ToMa, kojeg pamtimo po izvanrednom nastupu na ovogodišnjoj Dori, nakon pjesme ‘Ocean of Love’ na Splitski festival šalje svoje do sad najemotivnije izdanje – ‘Zaboravljeni’

Napisao/la on 12/06/2021

Pjesmu ‘Zaboravljeni’ s kojom će ToMa nastupati na pozornici ovogodišnjeg 61. Splitskog festivala napisao je još prije 8 godina, ali ističe, tek je sad dovoljno svoj da bi ju podijelio s drugima:

„Pjesma je doslovno i iskreno- moj dnevnik. Tekst i melodija koju sam napisao još kao srednjoškolac direktno iz najdubljih osjećaja, nikako do sada nisu dobili svoj trenutak za uši i oči šire mase. No smatram da sam sada dovoljno stasao i postao ‘svoj’ da bez ikakvog suzdržavanja svima pokažem svoje osjećaje. Ovo je moja prva autorska pjesma koju objavljujem, ujedno i prva balada i prirodno osjećam odgovornost prema svima da ju dam iskreno, u potpunosti i bez suzdržavanja. Smatram da jedino tako pjesma ide direktno u tuđa srca. A to mi je cilj. Želim da pjesma postane svačija melodija za nova poglavlja i životna iskustva. Svatko je, pa tako i ja, u životu bio vezan za prošlost. No vrijeme je, kako i pjesma kaže, da neke stvari ostavimo gdje im je i mjesto- u prošlosti te se okrenemo budućnosti.“

Svoj producentski obol i iskustvo pjesmi su dali Andreas Bjorkman, Johnas Ekdahl i Antun Devčić koji ujedno potpisuju i aranžman pjesme.

Videospot za pjesmu koji je upravo snimljen je nešto drugačije od onoga što smo navikli: Bez filtera, bez uljepšavanja, bez glume i zakulisnih radnji. Samo pjesma, izvedba i emocija. Na ništa drugo ne bih pristao kad je ova pjesma u pitanju i želim da svatko tko pogleda spot dobije sirovu emociju koju na kraju sam sebi može uzeti na način na koji im odgovara.“ – izjavio je ToMa za videospot koji ćemo moći uskoro vidjeti.  

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background