Tina Vukov izvest će energičnu pjesmu “Sunce”

Napisao/la on 18/03/2024

Tina Vukov na Zagrebačkom festivalu predstavit će se pjesmom “Sunce”. Glazbu potpisuje Ines Prajo, tekst Arijana Kunštek, a sve je  aranžmanski oblikovao Ivan Popeskić. Ova energična pjesma kombinira zarazan ritam sa snažnim tekstom, te poziva slušatelje da se prepuste optimizmu i vjeruju u vlastitu snagu.

“Pjesma ‘Sunce’ druga je u nizu iz suradnje s Ines Prajo i Arijanom Kunštek, zvukovno i stilski predstavlja još veći odmak od prvog singla. Klasična je, ali za razliku od onog na što je publika navikla od mene, ima brži ritam. Jako me veseli predstaviti je na festivalu i vidjeti odjek”, rekla je Tina.

Tina je tijekom svoje karijere osvajala publiku baladama. Pjesmom “Tuga dolazi kasnije” koju je izvela uz Matiju Dedića osvojila je glazbenu scenu, a po njoj je nazvan i njen debitantski album. Dvostruka je dobitnica Porina, onog za novog izvođača godine i za najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme “Il treno per Genova”, koji su joj zasluženo pripali 2007. godine. Prethodnim singlom, snažnom emotivnom baladom “Pogled” najavila je promjenu koju je obilježio autorski tim Prajo – Kunštek.

Pjesma “Sunce” pruža slušateljima priliku da se prepuste optimizmu i inspiraciji, a od danas je možete poslušati na svim digitalnim platformama.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background