Tiësto predstavio novi singl „God Is A Dancer“ ft. Mabel!

Napisao/la on 25/09/2019

Jedan od najpopularnijih producenata današnjice neumorno nastavlja servirati prave klupske hitove. Ovog je puta predstavio singl „God Is A Dancer“, spoj neodoljivo plesnog ritma i upečatljivog vokala talentirane Mabel, čija popularnost svakim danom nezaustavljivo raste.

Pjesma “God Is A Dancer” pravi je primjer inovativne moderne pop glazbe, a u prvi plan stavlja upečatljiv glas popularne pjevačice Mabel, koja je u službenom spotu pjesme dokazala kako osim vokalnih posjeduje i zavidne plesne sposobnosti. Videospot je u četiri dana sakupio preko milijun pregleda na YouTubeu.

Grammyjem nagrađeni producent i DJ svoj je novi singl predstavio nakon uspješne pjesme “Ritual”, na kojoj su surađivali popularna pjevačica Rita Ora i nezaobilazni producent Jonas Blue. Tiësto je i ovom singlu dodijelio vizualni identitet, a spot je do danas pregledan više od 50 milijuna puta.

Tiësto je ovim singlom nastavio nizati suradnje kojima istražuje nove glazbene elemente. Prošle je godine predstavio singl “Jackie Chan”, na kojem su se našli Dzeko, Preme i Post Malone. Pjesma se našla na prvom mjestu Billboard Top 100 ljestvice, a do danas je sakupila više od jedne milijarde streamova. Osim kao producent, Tiësto se još uvijek pokazuje kao jedan od najproduktivnijih DJ-eva današnjice, što pokazuju nastupi na festivalima kao što su Ultra, Lollapallooza i Tomorrowland. Uz brojna priznanja koja je osvojio tijekom karijere, nagrađen je i Edison Lifetime Achievement nagradom, koju također posjeduju David Bowie i U2.

 

Talentirana pjevačica Mabel na glazbenoj se sceni pojavila 2015. godine. Do danas je surađivala s popularnim glazbenim imenima kao što su Jax Jones, Kojo Funds i Stefflon Don. Čak su četiri njena singla postigla platinastu nakladu, dok je debitantskim albumom “High Expectation” zauzela treće mjesto najprodavanijih albuma u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njen posljednji singl, odlično prihvaćena pjesma “Mad Love”, do danas je na YouTubeu skupila više od 37 milijuna pregleda službenog spota.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background