Tibor objavio video spot za pjesmu “Doteturat ćemo kući”

Napisao/la on 04/04/2023

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, objavio je video spot za pjesmu “Doteturat ćemo kući” s novog solo albuma “Požalit se nekom”.

Tibor – “Doteturat ćemo kući”

Nedavno objavljen drugi samostalni album nastao je nakon tri godine rada na materijalu, a predstavlja, kaže Tibor, osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike. Do sada je najavljen pjesmama “Požalit se nekom”, koja je bila uvrštena Top40 ljestvici najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, kao i “Njene kose crne”, “Zaborav”, “Nesretnik”, “Bonvivani”, “Ljubav nije pancirka” i “Gdje si”. Svaku prati video, a posljednji za “Doteturat ćemo kući” finalni je spot kojim se završava predstavljanje pjesama s albuma “Požalit se nekom”.  

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Tibor Karamehmedović, producenti su Filip Vidović i superflipp, a prateće video spotove za svaku pjesmu su snimali Filip i Slađana Gržinčić.

Novi album “Požalit se nekom” dostupan je na svim streaming servisima.

Nakon što je album promovirao u zagrebačkom klubu Sax, nova prilika za čuti kako materijal zvuči uživo bit će 7. travnja na promociji Highlander’s Pubu u Gospiću, te 8. travnja u Puli u Rock Cafeu.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background