The Who objavili još jednu novu pjesmu s iščekivanog novog albuma!

Napisao/la on 10/10/2019

Legendarni The Who, sastav koji već desetljećima ispisuje neke od najbitnijih poglavlja u povijesti rock glazbe, predstavljaju potpuno novu pjesmu “All This Music Must Fade”, koja će se naći na njihovom novom studijskom izdanju “Who”, čija nam objava stiže 6. prosinca. Singl je premijerno predstavljen u emisiji Breakfast Show na BBC 2.

“Ova je pjesma posvećena svim glazbenicima koji su u jednom trenutku u karijeri bili optuženi za plagijat. Nalazimo se u 21. stoljeću, a glazba ima svoja ograničenja zbog kojih nitko ne može tvrditi da je izmislio niz akorada koji se učestalo ponavljaju.”, objasnio je Pete Townshend, koji je ovu pjesmu napisao i ko-producirao. “All This Music Must Fade” naći će se na prvom mjestu na tracklisti iščekivanog, novog studijskog izdanja.

Album “Who” sastojat će se od 11 pjesama te će ujedno biti i prvo studijsko izdanje koje su The Who objavili nakon albuma “Endless Wire”, iz 2006. godine. The Who su svoje debitantsko izdanje “My Generation”, koje se smatra jednim od najutjecajnijih u povijesti glazbe, objavili 1965. godine, a album “Who” bit će 12. studijsko izdanje u njihovoj diskografiji.

Trenutno se nalaze na sjevernoameričkoj turneji, koja završava 24.10. u losanđeleskoj dvorani Hollywood Bowl. Sastav će na proljeće 2020. godine održati i turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, a niz od za tad predviđenih 10 koncerata završit će nastupom u SSE Welmbley Areni..

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background