The Killers predstavili singl “Caution” i najavili novi album!

Napisao/la on 20/03/2020

The Killers predstavljaju novu glazbu! Uskoro ćemo slušati njihov dugoiščekivani, četvrti studijski album “Imploding The Mirage” koji će svijetlo dana ugledati 29. svibnja. Već sad nam je dostupan i prvi singl s albuma “Caution”.

Novi album bend je snimao u Los Angelesu te Las Vegasu, a produkciju albuma potpisuju Shawn Everett i Jonathan Rado. Na njihovom novom albumu pojavit će se i zanimljivi glazbeni gosti kao što su Lindsey Buckingham, Weyes Blood, Adam Granduciel (War On Drugs) i mnogi drugi. Album će publici biti dostupan od 29. svibnja.

Prvi singl s albuma, “Caution” daje naznačiti kakav zvuk se može očekivati od novog albuma. Pjesma je potpuno oduševila obožavatelje širom svijeta koji jedva čekaju poslušati ostatak albuma. Na singlu se bendu pridružio i gitarist Lindsey Buckingham.

Osim što predstavljaju novo izdanje, The Killers će se uputiti na svoju najveću turneju do sad. Osim što im je plan odsvirati koncerte u SAD-u, bend stiže i u Europu. Na oduševljenje mnogih obožavatelja u Hrvatskoj, The Killers stižu i na ovogodišnje izdanje INmusic festivala. Na svojim društvenim mrežama bend je objavio i informaciju da pozorno prate situaciju s koronavirusom te se nadaju kako će se koncerti moći održati.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background