The Killers objavili singl „My Own Soul’s Warning“!

Napisao/la on 19/06/2020

Nakon što su singlom „Caution“ osvojili prvo mjesto Billboard Rock Airplay ljestvice, The Killers su objavili novu pjesmu „My Own Soul’s Warning“. Američki je sastav tako nastavio s otkrivanjem novog materijala koji će se naći na njihovom šestom studijskom albumu „Imploding The Mirage“.

U njihovoj prepoznatljivoj maniri, „My Own Soul’s Warning“ prožeta je promišljenim tekstom, britkim gitarama i upečatljivim melodijama. Sastav je novi singl prije nekoliko dana najavio na društvenim mrežama putem objave popraćene crno-bijelim vizualom za čiju je kreaciju zaslužan Wes Johnson. „Imploding The Mirage“ bit će za The Killers šesto po redu studijsko izdanje, a naslijedit će uspješan album „Wonderful Wonderful“ iz 2017. godine.

Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett te Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Angelesu, Las Vegasu i Park Cityju (Utah). Za razliku od prethodnika ovaj album donosi i zamjetan broj glazbenih gostiju koji su sudjelovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckingham, k.d lang, Weyes Blood, Adam Granduciel i Blake Mills. Album je isprva trebao biti objavljen krajem svibnja, a novi datum njegove objave još nije potvrđen.

The Killers su „Imploding The Mirage“ opisali kao “svjetlost koja proizlazi iz tame, pobjedu nad tugom i slavljenje svladavanja prepreka. Album o vječnoj ljubavi, borbi s poteškoćama i snažnim vezama koje prijateljstva i obiteljske veze dodatno mogu ojačati u tom procesu.“

Uslijed aktualne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani odgoditi dio svoje europske turneje, a neki od novih datuma već su objavljeni. Među potvrđenim koncertima za nadolazeću godinu našao se i nastup na odgođenom izdanju INmusica, kad će sastav premijerno zasvirati u Hrvatskoj.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background