Teo Grčić poručio novim singlom ‘Putnici’ – ”Mi smo oni što šute, al’ srcem prepoznaju”

Napisao/la on 07/03/2024

U punom jeku bogate glazbe, teksta i aranžmana zaplovila je radijskim eterom i posljednja pjesma s albuma prvijenca Tea Grčića”Putnici”.

 Da to ne znači i manje vrijedno, kao u ovom slučaju, potvrdio nam je i sam autor Teo Grčić, koji svakim novim uratkom skromno, ali sigurno pomiče granice u svakom segmentu glazbenog  stvaranja što se u konačnici itekako čuje, ali i vidi.

”Dragi ljudi, s ponosom Vam predstavljam pjesmu ‘Putnici’,  7. na albumu ‘Šav’, a posljednju od deset pjesama s istog, koja je upravo zaplovila eterom. Nekada, posljednji ne znači  biti i najmanje vrijedan. Naprotiv, u ovoj priči to znači nagovještaj još jedne dimenzije zvuka i aranžerski odmak, koji Vas, uvjeren sam, neće ostaviti ravnodušnima. Jedan od najdražih tekstova, donosim vam kroz ovaj poseban zvuk, uz video spot koji je u potpunosti napravljen umjetnom inteligencijom. Davno sam napisao da je jedan od ciljeva mog glazbenog putovanja i pomicanje granica, te donošenje nekih novih standarda na našu scenu. Smatram da smo, moj tim i ja, upravo to i napravili, a ono što nas sad iznimno raduje, Vaše su reakcije! ‘Mi smo oni što šute, al’ srcem prepoznaju…’ Vaš Teo Grčić.” 

Kao što je i sam spomenuo, posebnost nove glazbene priče ”Putnici” koju nam donosi uz veliko zadovoljstvo i užitak, je video spot. Njime je zakoračio na sasvim novu razinu do sada viđenog,  ruku pod ruku sa sveprisutnom umjetnom inteligencijom, a sve je pretočio u vrhunske kadrove Eli Lev. Možda posljednja s albuma, ali po svemu sudeći, ”Putnici” Tea Grčića daju naslutiti još mnoštvo izvrsnih nadolazećih projekata iz radionice ovog glazbenika.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background