Taylor Swift – Još jedna nova pjesma s iščekivanog albuma „Lover“

Napisao/la on 30/07/2019

Nakon što je nedavno objavljenim singlovima „ME!“ i „You Need To Calm Down“ skupila više od 300 milijuna YouTube pregleda te ponovno potvrdila status jedne od najvećih svjetskih pop senzacija, Taylor Swift je objavila novu pjesmu „The Archer“ – još jedan u nizu razloga zbog kojih sa sve većim nestrpljenjem iščekujemo njen nadolazeći studijski album „Lover”.  

„The Archer“ donosi mirniji kontrast u usporedbi s energičnim prethodnim singlovima. Ova ljetna synth-pop balada pažnju skreće na tekst koji pršti snažnim emocijama, po čemu je Taylor poznata. Uz nju, za produkciju i tekst pjesme zaslužan je i Jack Antonoff (Lorde, St. Vincent). Taylor je za „The Archer“ predstavila i lyric video, koji je u manje od 12 sati skupio skoro tri milijuna pregleda.

Pjesme „ME!“, „You Need To Calm Down“ i „The Archer“ nać će se na njenom sedmom studijskom izdanju „Lover“. Album će svjetlo dana ugledati 23. kolovoza, a do tad je dostupan za prednarudžbu: https://umhr.lnk.to/TaylorLover

Album „Lover“ sadržavat će 18 pjesama, a pjevačica je otkrila kako će se na njemu pretežito naći romantični motivi: „Romantične pjesme ne moraju nužno biti vesele. Mislim da se romantika može pronaći i u osjećaju tuge ili samoće.“, objasnila je. 

„Lover“ će imati i političkih konotacija, s obzirom da Taylor Swift vrlo otvoreno izražava svoja politička i društvena stajališta, pa se tako nedavno zauzela za LGBT prava, što je istaknula u otvorenom pismu upućenom senatoru američke savezne države Tennessee, u kojem je od njega zatražila da podrži „Equality Act“, zakon koji spriječava diskriminaciju na temelju spolnog i rodnog identiteta. 

Kako bi proslavila 13 godina otkako objavljuje albume, Taylor je odlučila nagraditi svoje vjerne obožavatelje koji čine neizostavan dio ove uzbudljive glazbene priče. „Lover“ će biti dostupan u četiri različita deluxe izdanja koja će ekskluzivno sadržavati i stranice dnevnika popularne glazbenice, a među njima će se naći ispisani tekstovi pjesama, fotografije i crteži.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background