Talentirana mlada glumica zvijezda je novog spota Marka Kutlića “Zar svejedno je”

Napisao/la on 14/03/2023

Marko Kutlić ovoga petka stiže na pozornicu 70. Zagrebačkog festivala s pjesmom “Zar svejedno je”, a radi se o singlu koji je na prvo slušanje osvojio radijski eter, njegove obožavatelje, ali i samoga pjevača.

Glazbu potpisuju Igor Ivanović i Marko Vojvodić, autorski tim s kojim se Marko jako dobro poznaje. “Drago mi je da sam se na novoj pjesmi ponovno sastao s Igorom i Markom s kojima sam radio na prvom albumu “U kapi tvoje ljubavi”. Napisali su odličnu pjesmu, svidjela mi se na prvu i odmah sam se pronašao u njoj. Sretan sam da nakon dugo vremena ponovno surađujemo“, istaknuo je Kutlić.

Tekst uz njih potpisuje Borko Morić, a objavljen je i emotivno snažan spot za singl, za koji režiju, montažu i ideju potpisuje također Igor Ivanović. Mlada i talentirana Mirna Mihelčić uz Marka ima glavnu ulogu, a radi se o glumici koja je ove godine nominirana za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine.

“Zar svejedno je” još je jedan u nizu uspješnih singlova kojima je Marko ponovno dokazao da je jedan od najboljih mladih vokala u regiji. Prepoznatljiv refren i Markova sjajna interpretacija pjesmi su dali posebnu emociju, a publika će ju uskoro moći čuti i na njegovim koncertima.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background