„Tako kažeš“, Antonela Doko ima novi singl?!

Napisao/la on 02/09/2019

Iako joj je tek dvadeset godina, Antonela Doko je iznimno uspješna mlada glazbenica koja je polako pronalazi svoje mjesto na hrvatskom glazbenom nebu.

Koliko je Antonela posebna, njezina boja glasa kao i način interpretacije, najbolje možete čuti na njezinim live nastupima, a prilika za to je upravo bila na festivalu pozitivnih vibracija – Aurea Fest u Požegi gdje je predstavila svoj novi singl „Tako kažeš“.

Mlada je pjevačica osvojila mnogobrojnu publiku svojim prošlim singlovima kao što su „Onaj dan“, „O čemu pričamo“, „Odlična stvar“ pa i pretposljednji „Sve osim nas“ s kojim je nastupila na 66. Zagrebačkom festivalu.

Iznimno je samouvjerena kada govorimo o vokalnim sposobnostima, a prepoznali su to i radijski urednici koji vrlo rado emitiraju njezine singlove. Antonela Doko jedna je od onih sretnih glazbenica koja je oko sebe okupila izvrsnu ekipu koja uvijek donosi posebne i zanimljive singlove. Naravno, riječ je o vrhunskim autoricama Ines Prajo i Arijani Kunštek koja je pisala tekst za glazbu, dok je Ivan Popeskić zaokružio cijelu priču s odličnim aranžmanom.

Ova mlada glazbenica ostvarila je nekoliko zanimljivih suradnji kao što je ona s Lorenzom u pjesmi „Sve što pomislim“, ali i fantastična obrada pjesme Dine Dvornika „Ella E“ u suradnji s Nenom Belanom i saksofonistom Igorom Geržinom koju je izvela na dodjeli Porina, a 2017. godine je osvojila Porin za najbolju novu izvođačicu.

Dok spot za njezin aktualni singl „Tako kažeš“ ne ugleda svjetlo dana, vi pojačajte glazbu i otputujte na valovima njezinog baršunastog vokala!

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background