Svjetsko, a naše- ToMa novim singlom ‘193’ moderni svjetski zvuk donosi na hrvatsku scenu

Napisao/la on 14/02/2023

Ako ste se poželjeli ljeta, vrućine, ako vam je ova zima preduga- poslušajte što je ToMa skuhao u studiju Mihovila Šoštarića. ‘193’ nastavak je ToMine glazbene diskografije. Pjesma koja zvukom parira trenutnim svjetskim trend pjesmama ujedno najavljuje i zvuk koji će ToMa predstaviti na svojemu debitantskom albumu krajem ove godine.

Tekst i glazbu potpisuje sam ToMa dok je produkcijski dio djelo talentiranog Mihovila Šoštarića, prepoznatog producenta koji stoji iza brojnih hitova Hiljsona Mandele, Miach, Marka Bošnjaka- svih redom predstavnika novog vala na hrvatskoj sceni.

”U želji da iz sebe izvučem nešto novo, nešto što do sada publika nije čula i osjetila kod mene, našao sam svoj glazbeni identitet. ‘193’ predstavlja pomak u mom glazbenom izričaju, zvuku i slici koju predstavljam publici. Velik dio stvaranja ove priče je i Mihovil Šoštarić koji je moj tekst i glazbu idealno uokvirio modernim zvukom implementirajući svoj osobni pečat na ovu pjesmu.”  – rekao je ToMa.

U pripremi je i video spot koji će svjetlo dana ugledati krajem veljače. Na novom videu ToMa surađuje s vrhunskim produkcijskim dvojcem Sestrice kojeg čine Ana Badurina i Luka Sepčić.U spotu se pojavljuje i hrvatska najpoznatija šminkerica Jelena Perić, mnogima poznata i kao finalistkinja posljednje sezone Plesa sa zvijezdama.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background