SVEA i Alexander Oscar imaju novi zajednički singl „Need To Know“!

Napisao/la on 01/10/2020

Sve popularniji skandinavski glazbenici SVEA i Alexander Oscar udružili su snage i kreirali novi singl „Need To Know“, moderan pop duet posvećen prijateljstvu. Duo je već surađivao na iznimno uspješnoj pjesmi „Complicated“, koja je u Danskoj i Norveškoj postigla platinastu i zlatnu nakladu, a do danas je skupila više od 40 milijuna streamova.

Svea i ja dijelimo snažno prijateljstvo koje se razvilo čim smo se prvi put zajedno našli u studiju i napisali ‘Complicated’, presretan sam što smo opet surađivali i stvorili predivne uspomene, ovo je bilo jako lijepo iskustvo“, objašnjava Alexander.

„Jednog sam vikenda boravila u Kopenhagenu i otišla s Alexom u studio. Nismo imali nikakva očekivanja, ali iz toga je nastala ova pjesma u koju smo se oboje zaljubili. Njen je zvuk prilično drugačiji od onog koji krasi naš prvi zajednički singl, vjerujem da je to rezultat našeg kreativnog sazrijevanja“, nadovezala se švedska pjevačica.

Ovo dvoje mladih glazbenika i kantautora već se na početku karijere uspješno istaknulo na glazbenoj sceni u rodnim zemljama, a njihov talent potvrđuje i pažnja koju privlače na globalnoj razini. SVEA među brojnim priznanjima ima i milijun mjesečnih slušatelja na Spotifyju, na kojem su njene pjesme poslušane više od 60 milijuna puta, dok su pjesme koje je danski pjevač objavio do danas skupile više od 100 milijuna streamova.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background