Sve popularnija Thandi Phoenix i Sigma predstavili singl “Say It”!

Napisao/la on 07/03/2019

Australska glazbenica Thandi Phoenix udružila je snage s britanskim drum and bass duom Sigma, a rezultat je pjesma izrazito zarazne energije i melodije zbog koje još nestrpljivije iščekujemo bezbrižnost ljetnih dana.

“Say It” je pokazatelj lakoće kojom se Phoenix prilagođava različitim žanrovima. Njen se glas savršeno uklapa sa zaštitnim znakom britanskog producentskog dua – prvoklasnom produkcijom i aranžmanima inspiriranim elementima soul i house glazbe. “Say It” od prvog tona privlači pažnju slušatelja, čineći to progresivnim prijelazom iz nježnog electro-pop aranžmana u moćnu house eksploziju.

Thandi Phoenix već se s 25 godina dokazala kao jedna od najtalentiranijih australskih glazbenih debitanata, stvarajući autentične pjesme koje spajaju pop i elektroniku. Inspiraciju crpi iz južnoafričke house glazbe, trip-hopa i drum-and-bassa. Njen su talent prepoznali i Tinie Tempah, Jhene Aiko i Tinashe, kojima je nastupala kao support tijekom njihovih australskih koncerata. Pjevačica je surađivala i sa sastavom Rudimental na pjesmi “My Way” kojom je potvrdila da se pred njom krije sjajna budućnost.

DJ i producentski duo Sigma u dosadašnje uspjehe ubraja 3 milijuna prodanih singlova, dvije nominacije za Brit nagradu, dvije platinaste naklade i 3 najslušanijih pjesama na iTunesu. Na sam vrh brojnih glazbenih ljestvica katapultirao ih je njihov debitantski album “Life”, na kojem su se našli hitovi poput “Nobody To Love”, “Changing”, i “Coming Home”.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background