Surf Mesa singlom „ily (i love you baby) donosi dašak inovativnog tropskog popa!

Napisao/la on 01/05/2020

Mladi producent Surf Mesa, pravog imena Powell Aguirre, sve je zapaženije ime u svijetu glazbe. Talentirani američki glazbenik pažnju publike osvaja i svojim novim singlom „ily (i love you baby)“, obradi klasika „Can’t Take My Eyes Off You“. Hrvatskoj je publici pjesma dostupna u radijskom eteru.

Ova zanimljiva interpretacija popularne ljubavne pjesme jedna je od trenutno najslušanijih pjesama na Spotifyu te ostvaruje više od milijun i 500 tisuća streamova dnevno. Do sad je poslušana više od 45 milijuna puta te se nalazi na prvom mjestu Spotify Viral ljestvice. Osim na navedenom glazbenom servisu, singl je ostvario još jedan veliki uspjeh – na popularnoj aplikaciji TikTok kao glazbena pozadina korišten je više od 200 tisuća puta.

Iako ima tek 19 godina, iskustvo koje je Surf Mesa do sada stekao više je nego impresivno. Glazbenom produkcijom počeo se baviti u ranom pubertetu, inspiriran popularnim imenima kao što su Odesza, Little Biscuit i Kasbo. Pjesme koje stvara slušateljima donose zanimljive, sanjive melodije i novu perspektivu stvaranja glazbe ambijentalnog ugođaja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background