Stjepan Lach na Melodijama Jadrana oduševio pjesmom “Pučina”!

Napisao/la on 29/06/2023

Stjepan Lach je na Melodijama Jadrana predstavio novu pjesmu “Pučina”. Pjesma se svojim nježnim notama i morskim motivima savršeno uklopila u ambijent veličanstvene Galerije Meštrović.

“Točno godinu dana nakon pjesme ‘Tako nedostaješ’ publika konačno može poslušati moj novi singl. Pjesmom ‘Tako nedostaješ’ sam sebi sam zadao težak zadatak budući da je pjesma odlično prihvaćena, možda čak i najbolje dosad. Zato nisam žurio s novim singlom, ali “Pučina” se jednostavno dogodila u jednom danu i više nisam imao nikakvih dvojbi. Presretan sam što sam ju imao priliku predstaviti na tako velikom festivalu kao što su Melodije Jadrana.”, rekao je Stjepan.

Za sjajan video spot zaslužan je Zdravko Terkeš, a uz Stjepana u spotu se pojavljuju i proslavljeni glumci mostarskog HNK Miro Barnjak i Sanda Krgo Soldo.

“Zdravko Terkeš napravio je sjajan posao, cijeli spot je zapravo njegova zasluga: od ideje, izbora glumaca do kamere i montaže. Radi se o vrhunskom umjetniku i majstoru svog zanata. Spot je zaokružio cijelu priču i dao pjesmi dodatnu dimenziju”, ističe Stjepan.

Nakon festivala Stjepan će novu pjesmu pjevati i na brojnim koncertima kojima je popunio ljetni kalendar, a već idući mjesec očekuje ga publika u Postirima na Braču, Posedarju, Novoj Gradišci, Tuheljskim Toplicama i Viškovu kraj Rijeke.

“Sretan sam jer imam potpunu slobodu u svemu što radim i uvjeren sam da sam na dobrom putu. Tajni sastojak mojih pjesama i glazbenog rada je ljubav, a sve dok je tako, uvjeren sam da je dobro!”, za kraj će Stjepan.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background