Stigle su Mleeksahine “Pijane poruke”! Čekirajte ih!

Napisao/la on 04/03/2024

Mleeksah je reper iz Šibenika koji već dugi niz godina radi na svojoj glazbi i razvijanju svog zvuka, višestruki prvak u freestyle rap bitkama na razini države i šire, a sada stižu njegove “Pijane poruke”!

Pjesma “Pijane poruke” nastala je za vrijeme njegovih studentskih dana tijekom kojih se često pronašao u situacijama kakve pjesma opisuje. Njegov zvuk se može opisati kao skladna harmonija novog i starog zvuka te su u njegovoj glazbi sadržani razni elementi umjetnika iz različitih vremenskih perioda koji mu služe kao inspiracija.

Svi znamo kako su nam aktivne društvene mreže nakon nekoliko piće te kako nam prsti polete na slanje poruke u tim situacijama. I to baš osobi kojoj se niste dugo javili. Ova pjesma opisuje to stanje uma, situacije, kao i posljedice takvih radnji. Tekst je pisao Mleeksah (Matia Vikario) dok je za glazbu zadužen Bobo (Borna Ledić).

Spot je nastao kako kolektivna ideja i cilj mu je dočarati večeri koje završe upravo pijanim porukama. Za snimanje i uređivanje spota zasluge prima Franjo Radoš.

Rad na pjesmi, kao i na cijelom albumu mi je bio jako zabavno i poučno iskustvo. Zabavno jer sam ga radio okružen talentiranim ljudima koje mogu ponosno zvati prijateljima, a poučno jer sam kroz proces stvaranja naučio dosta o sebi.

Spot je bio formiran kao jedan veliki party pa je sam po sebi bio užitak za snimanje! Pozdrav ekipi koja je došla!

Planovi za dalje su jako veliki, ali jako ostvarivi ako nastavimo čuvati jedni drugima leđa i udarati jak tempo kao i do sad. Ova pjesma najavljuje skori album tako da je prvi plan dovest taj album pred što više ljudi. Za dalje ćemo  lako...”

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background